#Onbereiktebevolkingsgroepen

5000

Budget

1100

Giften

22%

Geworven

Onbereikte studenten

StudentLife helpt mee om in Rusland een onbereikte bevolkingsgroep te bereiken met het evangelie. Op de universiteit wel te verstaan!

Lokaal team en missieprojecten

Wij verlangen dat de beweging die we bouwen onder studenten in Nederland zich ver over de grenzen verspreidt. Rusland is een van de plaatsen waar we in investeren. We zijn in ieder geval tot 2020 strategisch betrokken bij het bereiken van studenten in Rusland door het zenden van een team ter plaatste in 2014.

Ook organiseren wij jaarlijks een zomerproject waarbij studenten uit Nederland leren om hun geloof te delen in een andere cultuur. Hierdoor krijgen studenten in Rusland de kans om het evangelie te horen. Ook delen Nederlandse studenten in Gods hart voor alle volken.

Kosten ondersteuning plaatselijk team

Er is dus momenteel een team van studentenwerkers werkzaam in Rusland. Dit team ondersteunen vanuit Nederland kost jaarlijks ongeveer 1000 euro. Tot 2020 is dit dus ongeveer 5000 euro

Wil jij meehelpen in het bereiken van een onbereikte bevolkingsgroep? Kan jij dan een deel van de ondersteuning voor je rekening nemen?

Powered by Cornerstone