#coachingstudenten

3000

Budget

50

Giften

1%

Geworven

Coaching studenten

Praktische handvatten en begeleiding is waar de meeste studenten die enthousiast zijn over het delen van hun geloof naar snakken!

Om in Nederland elke student de mogelijkheid te geven om Jezus te leren kennen willen coachen in het delen van hun geloof. Dit zodat zij discipelen kunnen maken van Jezus!

De coach gaat mee de campus op

De coaching omvat het ontmoeten van studenten op de plek waar zij studeren. Wij doen voor hoe je gesprekken voert over geloof en hoe je anderen helpt om het evangelie te ontdekken.

Verder coachen we studenten in het maken van discipelen (Hoe help je iemand om het Christelijke geloof te ontdekken en om te groeien in zijn relatie met God).

Ook helpen we studenten in het bouwen van een community van discpelen die samen bidden voor de campus en elkaar aanmoedigen om een getuige te zijn.  

Kosten

We willen in 2016 in 10 steden studenten coachen in het delen van hun geloof. Hiervoor is 3000 euro nodig. Hiervoor worden coaches getraind, accommodaties gehuurd (waar nodig) en onkosten vergoed. Dit betekent 300 euro per stad.  

Kan jij een gedeelte of misschien wel een hele stad voor je rekening nemen?

Powered by Cornerstone