#SandyTales

12000

Budget

9000

Giften

75%

Geworven

Bijbelverhalen met Sandy Tales

Wat is er mooier als de eeuwenoude Bijbelverhalen te vertellen op nieuwe en creatieve manieren? Met SandyTales hebben we een manier gevonden om Bijbelverhalen te vertellen door middel van zandschilderen.

Het eerste filmpje is meer dan een miljoen keer bekeken en geeft de mogelijke impact aan. Een bijzondere kracht aan het concept is het feit dat deze kunstvorm in veel verschillende culturen wordt gewaardeerd en dat een groot deel van het verhaal geen tekst en uitleg nodig heeft. 

Gebruik

Sandy Tales zal worden gebruikt op diverse plekken in de online strategie van IkzoekGod.nl zoals in online cursussen, op Sociale Media en websites. Zo zal Sandy Tales een momentje rust, verbazing of bezinning geven in de vluchtigheid van sociale media. Als mensen iets mooi vinden, dan heb je de aandacht die nodig is om verder te gaan. Vanuit deze aandacht willen we graag mensen helpen om stappen te zetten en verder te verwijzen om meer over God en geloof te ontdekken. 

Internationaal

Wat zandkunst als deze zo bijzonder maakt, is dat het communiceert in heel veel verschillende culturen. Daarmee is het direct goed bruikbaar in allerlei verschillende talen en concepten. Vanuit het Jesus.net netwerk willen we dit materiaal direct beschikbaar maken voor de tientallen verschillende partnerorganisaties zodat ze deze kunnen gebruiken in hun eigen online activiteiten.

Financieringsbehoefte

We willen in 2015 minimaal 12 filmpjes maken met het daarbij behorende andere materiaal zoals foto's en verhalen. Per filmpje hebben we ongeveer €1000,- nodig. Van het maken, materiaal gebruik tot aan de eindmontage.

Powered by Cornerstone